HW Makelaardij - lid van NRVT HW Makelaardij - bekijk aanbod op Funda HW Makelaardij - lid van NWWI HW Makelaardij - lid van VBO
HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving

Antoniusstraat 18

€1.000 per maand
6603 DV Alverna
Gemoderniseerde woning

Omschrijving

Leuke, over de gehele achterzijde uitgebouwde middenwoning, berging en tuin met achterom. Gelegen in het centrum van het kerkdorp Alverna. Op loopafstand van de basisschool, supermarkt en diverse restaurantjes. Prachtige natuur, bossen en het Wijchens Ven in de nabijheid. Alle soorten voortgezet onderwijs op 5 minuten fietsafstand, 8 km naar Nijmegen en goede ontsluiting naar de snelwegen Den Bosch of Venlo. In het centrum van Wijchen vindt u alle voorzieningen, vele winkels, restaurantjes, bioscoop en het NS-station.

Woning wordt geheel gemoderniseerd.

Huurprijs € 1000,-- per maand excl. gas, water en elektra.
Eénmalig administratie huurcheckkosten € 250,-- incl. btw.
Huurperiode vanaf 01-12-2018, max. 2 jaar.
Borg één maand huur.


Begane grond

Entree, ruime hal met garderobe en meterkast, toilet, trapopgang, riante woonkamer met open haard, eenvoudige keuken met kelderkast en toegang naar de tuin. De keuken is gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken.

1e verdieping

Overloop, zeer ruime lichte ouder slaapkamer, eenvoudige badkamer met douche en wastafel, slaapkamer twee met wastafel en slaapkamer drie.

2e verdieping

Bereikbaar met vlizotrap, CV opstelling Radson 1989. Er is gemakkelijk een vaste trap te plaatsen, zodat er een extra slaapkamer/woonruimte gecreëerd kan worden.

Tuin

Voortuin met grint en sierstruiken.
Achtertuin is geheel verhard, houten tuinschuttingen, grote berging en een achterom.