HW Makelaardij - lid van NRVT HW Makelaardij - bekijk aanbod op Funda HW Makelaardij - lid van NWWI HW Makelaardij - lid van VBO
HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving

Elsland 1513

850,- kale huur
6605 KM Wijchen

Omschrijving

Te huur vanaf 24 mei 2018.
Leuke tussenwoning met vrijstaande stenen berging en tuin. Kindvriendelijke wijk met speeltuintje. Goede parkeermogelijkheden in de straat. Dichtbij mooi natuurgebied met boomgaarden en waterpartijen, heerlijk om te wandelen of fietsen. Scholen, bus en trein op loop/fietsafstand.
Winkelcentrum Zuiderpoort op loopafstand en het centrum van Wijchen, op vijf minuten fietsen, daar vindt u alle dagelijkse voorzieningen. Ook de snelwegen A50, A73 en A326 bereikt u in enkele minuten.

Begane grond

Entree, meterkast, garderobe, ruime lichte woonkamer, keuken met zicht op de achtertuin, tevens was opstelling, hal naar de achtertuin en toilet met fonteintje.

1e verdieping

Grote ouderslaapkamer, slaapkamer twee aan voorzijde, slaapkamer drie met veluxraam, badkamer met douche, wastafel, (aansluiting voor toilet aanwezig) en Veluxraam. Alle slaapkamers hebben veel licht inval.

Zolder

Zolder, bereikbaar met vlizotrap, CV opstelling Nefit 2005, slaapkamer mogelijk.

Tuin

Voortuin met Chinese roos, paadje, border met heide, vaste planten en verhoging met bielzen. Achtertuin met groot terras, gazon, houten afrastering aan beide zijden border met vaste planten, sierstenen en grind, achter in tuin stenen berging, tevens is er een achterom.