HW Makelaardij - lid van NRVT HW Makelaardij - bekijk aanbod op Funda HW Makelaardij - lid van NWWI HW Makelaardij - lid van VBO
HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving

Hof van Hagevoort 131

€ 1000,- per maand
6601 JD Wijchen

Omschrijving

Mooie, goed onderhouden, drie-laagse eengezinswoning, met een zonnig ruim balkon (12 m2) en eigen garage, gelegen in de jonge wijk Lambrasse, met een zeer goede ontsluiting naar de snelwegen. De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Wijchen, met een gezellige winkelcentrum en diverse terrasjes, alle voortgezet onderwijs en waar bijna alle voorzieningen aanwezig zijn, tevens het N.S. station.

Huurprijs € 1000,-- per maand excl. gas, water en elektra.
Eénmalig administratie huurcheckkosten € 250,-- incl. btw.
Huurperiode vanaf 01-04-2019, max. 2 jaar.
Borg één maand huur.

Begane grond

Entree, ruime hal, meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de ruime garage voorzien van tegelvloer, cv-installatie, was- en droogopstelling en bergkast, verdeeld in twee ruimtes.

1e verdieping

Overloop, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, trapopgang naar 2e verdieping. Lichte woonkamer met laminaatvloer, met een schuifpui naar het zonnige en ruime balkon op het zuidoosten gelegen, over de gehele breedte van de woning.
Open hoekkeuken met inbouwapparatuur en grote provisiekast.

2e verdieping

Overloop, twee royale slaapkamers met identiek laminaat en Velux-dakramen, luxe badkamer met ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel en designradiator.