HW Makelaardij - lid van NRVT HW Makelaardij - bekijk aanbod op Funda HW Makelaardij - lid van NWWI HW Makelaardij - lid van VBO
HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving

Agnesstraat 29

€900 Exclusief gas, water, elektra
6603EK Wijchen

Omschrijving

Te huur vanaf 01-04-2019 tot 01-11-2019.
Vrijstaande uitgebouwde jaren 30 woning in kindvriendelijke wijk, met grote vrijstaande garage (28 m2) en tuin rondom. Deze charmante woning, gemoderniseerd met behoud van karakter, is ook geschikt voor beroep aan huis of mantelzorg. De garage is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, water en elektra. Alverna is een klein dorp met een goed verenigingsleven; het ligt midden in een mooi natuurgebied met heide, vennen en bossen. Mogelijkheden voor o.a. wandelen, zwemmen, surfen en duiken, golfen en skiën op loop- en fietsafstand. Basisschool, school voor voortgezet onderwijs, kinderopvang en supermarkt aanwezig. Kortom, heerlijk wonen!
Alverna heeft een rechtstreekse busverbinding met Nijmegen en in 10 minuten fietst u naar het centrum van Wijchen of naar winkelcentrum Dukenburg. Wijchen beschikt over een treinstation en heeft goede aansluiting op de snelwegen.

Huurprijs € 900,-- per maand excl. gas, water en elektra.
Voorschot gas, water en elektra € 100,-- per maand. Werkelijk verbruik wordt achteraf verrekend.
Eénmalig administratie huurcheckkosten € 250,-- incl. btw.
Huurperiode 01-04-2019 tot 01-11-2019
Borg één maand huur.
De woning wordt gemeubileerd verhuurd.

Begane grond

Entree, hal, hangtoilet met fontein, meterkast (10 groepen), slaapkamer met tegelkachel (nu in gebruik als kantoor), badkamer met bad, douche, wastafel en spiegelkast, grote leefkeuken met inbouwapparatuur en houtkachel, ruime provisiekelder (stahoogte), woonkamer met lichtkoepel, bijkeuken met was- en droogopstelling en C.V. kast.

1e verdieping

Overloop met wastafel en een vaste kast, slaapkamer 1 met nis en slaapkamer 2 en 3.

Zolder

Bergzolder

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen met twee terrassen, fruitbomen, struiken,vaste planten en een moestuintje.

Kelder

Ruime kelder op stahoogte.