HW Makelaardij - lid van NRVT HW Makelaardij - bekijk aanbod op Funda HW Makelaardij - lid van NWWI HW Makelaardij - lid van VBO
HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving HW Makelaardij - De Prettig Wonen makelaar voor Wijchen, Nijmegen en omgeving

Referenties

U vindt hieronder enkele klantreacties op de dienstverlening van HW makelaardij. Of neem eens een kijkje bij de referenties op de Funda site, waar klanten hun reacties achter kunnen laten...

Bij de aankoop van ons huis hebben wij de samenwerking met Henk Walraven als zeer prettig ervaren. Het feit dat een afspraak gemaakt kan worden wanneer het voor ons uit komt (bijvoorbeeld in de avonduren), bevalt zeer goed. Henk heeft ons duidelijke voorlichting gegeven van alles wat er financieel komt kijken bij het inschakelen van HW Makelaardij.
Henk is goed bereikbaar geweest voor vragen en overleg. Het feit dat hij veel ervaring heeft in deze sector heeft ons geholpen in het spel van vraag en aanbod.
Henk zorgt er voor dat wij ons gesteund voelden tijdens het koopproces. Bij de momenten dat er iets te vieren viel, zorgde Henk voor een bosje bloemen. Dat vonden wij erg leuk!

Groeten Niels en Annemarie de Kort

Voor de aankoop van ons huis hebben wij HW Makelaardij in de hand genomen voor de begeleiding en ondersteuning van het proces. Dit is een juiste keuze geweest. Henk Walraven onderscheidt zich door de goede service en persoonlijke aandacht. Tevens heeft hij laten zien erg deskundig te zijn. Hij heeft gevoel voor details. Wat uiteraard voor ons van belang was, was het begeleiden van het aankoopproces. Zorgen dat er onderhandeld werd naar een gunstige en voor ons uitstekende aankoopprijs. Wij kunnen stellen dat Henk Walraven dit tot het juiste resultaat voor ons heeft gebracht.

Niels en Wilma Gijsbers

Henk heeft eerst een taxatie van het huis van onze vader uitgevoerd en na enkele maanden heeft Henk als verkoopmakelaar de verkoop van het huis begeleid. De persoonlijke aanpak en goede bereikbaarheid van Henk hebben we als zeer positief ervaren. De begeleiding, onderhandeling en afhandeling van de verkoop is goed verlopen mede door de inzet en deskundigheid van Henk. Al met al een tevreden ervaring met HW makelaardij.

Familie Lukkezen

We hebben HW makelaardij ingeschakeld bij de aankoop van een tussenwoning in Wijchen. We wilden graag tot een goede deal komen, maar hadden geen ervaring met onderhandelen. Henk Walraven is meegegaan naar onze bezichtiging van het huis en adviseerde ons vervolgens bij de onderhandelingen. Ook onze eigen inbreng stelde hij op prijs en samen kwamen we tot de gewenste strategie. Uiteindelijk leidde dit tot een goede deal. HW makelaardij heeft ons een hoop geld bespaard! Een aankoopmakelaar als Henk verdient zich dubbel en dwars terug.
Henk z’n werkwijze is professioneel. Hij staat altijd klaar voor advies en informeert je direct als hij meer informatie, zoals een tegenbod, heeft. Omdat hij bekend is in het wereldje, heeft hij ons ook geholpen bij het vinden van een goede taxateur en hypotheekadviseur. Daarnaast heeft hij de koopakte zorgvuldig met ons doorgenomen, waardoor alles helder was en we precies wisten waarvoor we tekenden.
We kijken met een fijn gevoel terug op de samenwerking met HW makelaardij. Bedankt!

Fam. Coenen

Ik vind het heel fijn dat ik (mijn moeder) er voor gekozen heb om Henk in de arm te nemen. Het begon al met het vinden van mijn appartement. Dit stond net op internet of de afspraak was al gemaakt. Samen met mijn moeder is Henk gaan kijken en heeft hier een goede indruk opgedaan. Vervolgens ben ik zelf nog wezen kijken en vervolgens mijn vader. Besloten is, mede dankzij het advies van Henk, om snel een bod uit te brengen. Door de goede onderhandelingen is er een heel mooi eindbod gedaan en dit is aanvaard. Zonder Henk, als aankoopmakelaar, zou ik al veel eerder toegegeven hebben.
Dan moet er heel veel gebeuren. Al die papieren die gelezen en dingen die gecontroleerd moeten worden.... Hier heb ik geen kaas van gegeten, maar Henk weet precies waar hij op moet letten, wat er wel bij hoort en niet. Zonder Henk had me dit en mijn moeder heel veel tijd gekost om allemaal uit te zoeken en was het voor mij maar de vraag of ik het zelf helemaal goed had gedaan.Als alles helemaal in orde is en gecontroleerd dan is daar dan de grote dag: de overdracht bij de notaris. Ook hier was Henk bij en dat was heel erg fijn.
Vanaf het begin tot het einde staat Henk helemaal voor je klaar en begeleidt hij je in alles. Als ik weer een nieuw huis zou kopen (over een paar jaar) dan zou ik er zeker weer voor kiezen om Henk in de arm te nemen.

Groetjes, Marjolein

Kort na de plaatsing van ons huis op internet, werden wij benaderd door de heer Walraven van HW makelaardij. Daarop hebben wij een kennismakingsgesprek gevoerd en onze wensen cq. voorwaarden bekend gemaakt ten aanzien van de verkoop van onze woning, die wij aanvankelijk in eigen beheer wilden houden. De voorwaarden zoals door de heer Walraven genoemd en de persoonlijke aanpak spraken ons dermate aan, dat de opdracht tot verkoop en tevens een opdracht tot aankoop aan HW makelaardij is verstrekt.
De heer Walraven is zeer voortvarend te werk gegaan, hetgeen heeft geleid tot veel kijkers in een korte tijd en ook daadwerkelijk de verkoop van onze eigen woning binnen een periode van vier weken. Ook de aankoop daaropvolgend is geslaagd. De correcte houding van de heer Walraven, zijn betrokkenheid en inzet hebben wij als bijzonder plezierig ervaren.

Dave Leijser

Het werken met Henk als makelaar heb ik als heel prettig ervaren. Henk is altijd heel betrokken geweest bij de verkoop van mijn appartement en heeft alles gedetailleerd besproken vanaf hoe ik de foto's van het huis wilde hebben tot wanneer ik wilde dat er geadverteerd werd of wanneer er een open dag geregeld mocht worden. Ook toen de huizenmarkt wat slapper was, bleef Henk contact houden om te overleggen wat de volgende stap zou worden.
Ik denk dat de betrokkenheid van Henk ervoor heeft gezorgd dat mijn appartement niet heel erg lang te koop heeft gestaan.

Sacha van Staveren

Wij hebben de persoonlijke benadering van Henk zeer gewaardeerd. We hebben het volledige proces bij Henk neergelegd en hij heeft het tot een goed einde gebracht.

John Loeffen

HW makelaardij heeft ons geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Henk heeft ons net dat duwtje in de rug gegeven wat we nodig hadden om het huis wat voor ons op het ideale plekje staat nog eens te gaan bekijken en uiteindelijk ook een bod uit te brengen. De inschatting wat een reële prijs was voor deze woning was vakbekwaam. Ook de onderhandelingen met de verkopende partij liepen soepel. Ons 'oude' huis is verkocht door HW makelaardij: dit ging zeer snel en voor een goede prijs... Ook bij deze onderhandelingen in de inmiddels tot crisistijd verklaarde periode is Henk vakbekwaam en vasthoudend gebleken. Hij maakte een goede inschatting van de kopende partij. Wij zijn dus gewoon erg tevreden met Henk als 'onze' makelaar.

Familie de Haas